شناسنامه علمی شماره

چکیده

 مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده­های سیب­زمینی در زمان برداشت ..................................................................................................... 1
  احمد حیدری
 
مقایسه استفاده از کود اسیدآمینه با عدم کاربرد آن در سیب‌زمینی............................................................................................................... 7
  خسرو پرویزی، مهدی احمدیان، مهناز ختار، عبدالله نوایی
 
نگرشی بر جایگاه محصول سیب‌زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430..................................................................................................... 13
 علیرضا محمدی
 
کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور.......................................................................................................................... 23
 علی شهنوازی


افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب‌زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی .......................................................................................... 31
جواد سرحدی، صابر حیدری، مهری شریف
 
جایگاه کودهای زیستی در کشت سیب‌زمینی در ایران................................................................................................................................... 37
هوشنگ خسروی

بررسی پایداری عملکرد و هدف گذاری آینده تولید سیب زمینی در استان اصفهان............................................................................................... 43
امیرهوشنگ جلالی

 

چکیده تصویری

شناسنامه علمی سال ششم- نیمسال اول- شماره 11