مجله ترویجی کشاورزی، نشریه­ ای است که مقاله‌های آن برگرفته از نتایج طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی و ترویجی یا حاصل تجارب علمی کارشناسان اجرایی، مروجان، پژوهشگران و متخصصان بخش خصوصی بوده و به‌طور عملیاتی قابلیت استفاده و پیاده ­سازی توسط کشاورزان، دامداران، بهره­ برداران و مخاطبان را دارند. هدف از انتشار این نوع مجلات، انتقال یافته‌های تحقیقاتی کاربردی پژوهشگران و  متخصصان، یا تجارب کارشناسان بخش کشاورزی و منابع طبیعی و دامپزشکی به زبانی گویا و قابل پیاده ­سازی در سطح میدانی به بهره‌برداران و مروجان است.

مقاله ترویجی، مقاله‌ای تخصصی است که به معرفی، ترویج و بسط آگاهی‌های نوین علمی در بین جامعه علمی و بهره‌برداران بخش کشاورزی پرداخته و مخاطبان را با روش‌های جدید و کاربردی در حیطه مورد نظر آشنا می‌سازد تا افزایش کارایی در موضوع مورد بحث را تقویت نماید.

با توجه به اهمیت انتقال یافته‌های پژوهشی و گسترش رهیافت‌های علمی برای حل مسائل و لزوم انتشار و معرفی دیدگاه‌ها، نظریات و فن‌آوری‌های نوین در زنجیره تولید تا مصرف سیب‌زمینی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان را بر آن داشت تا نسبت به انتشار « مجله ترویجی علوم کاربردی سیب زمینی» به عنوان اولین مجله تخصصی در حوزه ترویج علوم کاربردی در زمینه‌های مختلف تولید، نگهداری و فراوری سیب‌زمینی اهتمام ورزیده و سطح آگاهی‌ها و دانش موجود در این زمینه را به امید افزایش بهره وری تولید، افزایش کیفیت و کاهش ضایعات این محصول با اهمیت ارتقاء بخشد.

مقالات کاربردی حاصل از فعالیت‌های مستقل علمی، گردآوری، و یا ترجمه و تحلیل که بر اساس مبانی علمی نگاشته شده و با نگرشی عالمانه و با هدف گسترش دانش و ارتقاء سطح آگاهی و کارایی مخاطبان و بهره‌برداران به یکی از محورهای مورد بحث در خصوص سیب زمینی پرداخته باشد؛ در این مجله قابل پذیرش خواهند بود.

این مجله  دارای مجوز انتشار شماره 81443 مورخ 1396/12/14 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می­ باشد؛ و بر اساس نامه شماره 221/25691 مورخ 1397/5/30 از سوی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درجه علمی- ترویجی دریافت نموده و در جدیدترین ارزیابی­ های انجام شده در سامانه ارزیابی نشریات سازمان تحقیقات در پائیز 1400موفق به اخذ درجه  گردیده است.

 بر اساس بند 4 از ماده 3 آئین نامه ترفیع و ارتقاء اعضاء هیات علمی آموزشی و پژوهشی سازمان، این مجله از نظر دبیرخانه هیئت ممیزه سازمان و کمیته های منتخب مؤسسات داری رتبه علمی - ترویجی بوده و به مقالات چاپ شده در این مجله تا سقف 3 امتیاز تعلق خواهد گرفت.